In 1925 startte Alfred Van Den Berghe in Sint Niklaas met de productie van zijn fietsen. Nu is Van Den Berghe NV uitgegroeid tot een toonaangevend bedrijf binnen de Belgische fietssector en is Oxford een vaste waarde op de fietsmarkt. Voor het personeel is: “Oxford, sterk in fietsen” geen loze slagzin, maar een ware passie en uitdaging. Een bewuste doelstelling bij het vervaardigen van iedere nieuwe Oxford Bike.
Deze bedrijfscultuur in combinatie met het continu aanpassen en optimaliseren van het productieproces, laat ons toe om soepel en doeltreffend in te spelen op de steeds sneller wisselende noden en wensen van de consument. Voor het lakwerk maken we gebruik van een krasbestendige poedercoating. Dit laat ons toe om alle schadelijke solvents volledig te weren. 

Omdat we u de zekerheid willen bieden van een vlotte en gekwalificeerde dienst na verkoop, werken wij enkel samen met “erkende vakhandelaars”. Deze Oxford-dealers zijn speciaal opgeleid om alle onderhoud en herstellingen op een correcte en professionele manier uit te voeren. Zo blijft uw mooie Oxford bike nog vele jaren in “prima conditie”.