BASIL

Kenmerkend aan de fietstassen van Basil is de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en de diversiteit in de vormgeving. Of je nu op zoek bent naar een dubbele fietstas met print, effen kleur, voor zaken of sport, ... Basil heeft het allemaal.

NEW LOOXS

Onder het internationale label ‘New Looxs’ brengen wij een brede collectie tassen voor de fiets, die het beste van twee werelden combineren. Technisch perfect design, oog voor details en tegelijk modieus om te zien. Tassen waarin je je persoonlijke spullen eenvoudig op de fiets meeneemt en in stijl geniet van alle ritjes die je fiets te bieden heeft; functioneel, recreatief en naar het werk.

AROUND

Around is een jong Nederlands merk en de Around tassen zijn met de achterliggende gedachte van functionele comfortabele kwaliteitsproducten ontworpen. Around vindt het belangrijk dat de fietsgebruiker het gehele jaar door comfortabel haar producten kan gebruiken.  Around kenmerkt zich door beschermende stevige behuizing en een hoogwaardig waterafstotende stof te gebruiken. 

DANDELL

Al meer dan 60 jaar ontwerpen en produceren wij fietstassen. Deze jarenlange ervaring resulteert in een gamma van stijlvolle en duurzame producten. Bij onze ontwerpen staan gebruiksvriendelijkheid en veiligheid voorop. De zichtbaarheid in het verkeer en de vormvastheid staan daarbij centraal. Om deze redenen zijn de fietstassen altijd voorzien van reflecterende strips of accenten en worden de meeste aanpiktassen voorzien van (overhoekse) stalen armaturen binnenin. 
Bij Dandell kan je ook kiezen voor een tas met een eigen opdruk.