ABUS

Het van oorsprong Duitse bedrijf vervaardigd producten van hoge kwaliteit. Degelijkheid en kwaliteit zijn de kernwaarden van ABUS. Of u nu uw fiets tegen diefstal wilt beveiligen, uw hoofd wilt beschermen bij een valpartij of gewoon iets wilt vervoeren dan biedt ABUS een oplossing voor deze uitdagingen. 

LAZER

Het bedrijf Lazer is 's werelds oudste helm-merk. Voor Lazer begon het met leren hoofdbescherming en rond 1998 droeg de Belgische sprinter Tom Boonen zijn eerste Lazerhelm. Het bedrijf zoekt altijd de perfecte combinatie tussen design, comfort, veiligheid en technologie. 

TORCH

De TORCH-helm werd speciaal ontworpen om de fietser, skateboarder, steprijder, ... zo zichtbaar mogelijk te maken in het verkeer.  De fietshelm heeft 10 ingebouwde LED-lichten en oplaadbare batterijen.  De voor- en achterlichten zitten beschermd achter een onsplinterbare polycarbonaatlens, die het licht 360° verspreidt.  De constructie maakt de helm sterk en licht: 360 g.  De verlichting is instelbaar van vast naar verschillende flitsmodes en brandt tussen de 6 en 36 uur, afhankelijk van de gekozen instelling.  Beschikbaar voor kinderen vanaf 5 jaar.