DMT

DMT komt voort uit de passie voor de kunst van het schoeisel. Het werd ontwikkeld volgens de Venetiaanse cultuur, die al eeuwenlang leider is op wereldniveau, in de productie van schoenen van hoge kwaliteit. 
De voortdurende samenwerking tussen de afdeling Onderzoek en Ontwikkeling van DMT en Elia Viviani heeft geleid tot de ontwikkeling van een nieuwe raceschoen. Het is nog aerodynamischer dankzij de cover die de interne veters bedekt en de steeds anatomischer wordende veters. De nieuwe polyurethaanfilm maakt het nog lichter.
Op de nieuwe D1, DM1 en DTR1-modellen is de grotere kantrotordirect in een gleuf aan de bovenkant geplaatst, zodat de nek van de voet perfect is ingepakt met een sluiting die comfortabel , perfect en snel is.
De nieuwe DP1-, DT1- en DTR1-modellen hebben een nieuw bovenwerk gemaakt van een ultrafijne 0,20 mm polyurethaanfolie, die door warmte is gelast tot een zeef, zodat deze zo licht mogelijk is. De 2 Triathlon-modellen hebben gaten om water te laten ontsnappen en een interne haak die de schoen op het pedaal houdt, zodat je ze tijdens de race snel kunt vastzetten.